Over ons

Hallo! 

Welkom bij Yneo Stones. 

Ieder mens is uniek. Dat geldt hetzelfde voor elke steen. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste match. 

Onze grote liefde zijn edelstenen. Verder hebben we ook een groot assortiment aan wierook en beelden. Kom eens een kijkje nemen! Je vind ons op markten en festivals. 

We zijn altijd op zoek naar nieuwe, unieke en bijzondere stukken. Zoek je iets speciaals? Neem contact met ons op! We helpen je graag bij je zoektocht. 

Ger Schaareman

Ger Schaareman is de eigenaar van Yneo Stones. In 2004 is Ger gestart met het opzetten van wat nu zijn eigen bedrijf is. Maar de fascinatie voor edelstenen begon al eerder! 

Een aantal jaar voor het opstarten van zijn bedrijf zag hij ooit wat stenen liggen bij een vriend in zijn garage. Hij was onder de indruk van deze mooie, krachtige steentjes. Die dag, in die garage, is het allemaal begonnen. Zelf kocht Ger eerst één steen. En een werden er al snel meer. Uiteindelijk lag de hele woonkamer vol. Toen er geen plankje meer onbenut bleef werd het tijd voor de verkoop en Yneo Stones was geboren! 

Ger is het liefste bezig met slijpen, maken van sieraden en kletsen met klanten. Vooral in dat laatste is hij een kei! 

En mocht je eens krap bij kas zitten… met een softijsje krijg je veel voor elkaar. 

Renee Schaareman

Renee is de echtgenote van Ger. Ze gaat vaak mee naar de markt en zorgt dat de kraam er netjes bij ligt. Graag maakt ze een praatje met klanten en helpt bij het vinden van de juiste match. 

Renee is al sinds haar jonge jaren geïnteresseerd in edelstenen en hun helende krachten. Ook als je meer wilt weten over heksentools, tarot en het reinigen van stenen moet je bij Renee zijn. 

Contact

Ger@yneo-stones.nl 
Tel. +31 (0)6 194 778 88 

Bezoekadres
Fleskensstraat 2
5666 TB Geldrop 

Wil je langskomen?
Neem dan eerst telefonisch contact met ons op.